Μετατροπή λέβητα πετρελαίου σε πολυκατοικία στη Ναυμαχίας Έλλης

Μετατροπή λέβητα πετρελαίου σε πολυκατοικία στη Ναυμαχίας Έλλης

Μετατροπή λέβητα πετρελαίου με καυστήρα βιομάζας της Korakas Group αυθημερόν σε πολυκατοικία 11 διαμερισμάτων στη Ναυμαχίας Έλλης. Στις 4 ημέρες λειτουργίας με ένα γρήγορο υπολογισμό η ώρα έρχεται στο διαμέρισμα λιγότερο από 1 ευρώ. Σημειωτέον ότι με τo πετρέλαιο η ώρα ερχόταν 4-6ευρώ ανάλογα με το διαμέρισμα.

Εγκατάσταση σε μεζονέτα στη Σουράδα

Εγκατάσταση σε μεζονέτα στη Σουράδα

Άλλη μία εγκατάσταση σε μεζονέτα στην Σουραδα τελειωσε!!! Αξίζει να πούμε ότι στο συγκεκριμένο οικόπεδο έχει τρεις μεζονέτες όμοιες, των 140 τετραγωνικών η κάθε μία. Η πρώτη εδώ και 4 χρόνια έχει λέβητα βιομάζας της Κόρακας group,με ετήσια κατανάλωση 3 με 4 τόνους κουκούτσι ανάλογα τον χειμώνα. Δηλαδή 660 με 880 ευρώ το χρόνο μόνιμα αναμμένο χωρίς οικονομία!!!! Ο ιδιοκτήτης της δεύτερης μεζονέτας αποφάσισε να βάλει λέβητα συμπύκνωσης πριν 2 χρόνια, γιατί του υποσχέθηκαν 50% οικονομία σε σχέση με τον συμβατικό λέβητα που είχε πριν. Ο λέβητας συμπύκνωσης φαίνεται στην φωτογραφία. Τον περασμένο χειμώνας πού ήταν αρκετά μαλακός έκαψε πάνω από 2 τόνους. Τον φετινό χειμώνα έφτασε τους 3 τόνους […]

Μετατροπή λέβητα πετρελαίου Buderus

Μετατροπή λέβητα πετρελαίου Buderus

Γρήγορη οικονομική μετατροπή του λέβητα πετρελαίου με καυστήρα πέλλετ. Μετατρέπουμε το λέβητα πετρελαίου με καυστήρα πέλλετ και προσφέρουμε 5 χρόνια γραπτή εγγύηση στη μετατροπή και στον λέβητα ανεξαρτήτου ηλικίας. Ζεσταθείτε και εξοικονομήστε χρήματα! Σας προσφέρουμε στο χώρο σας πέλλετ με τελική τιμή 270ευρώ ο τόνος.