ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ

Τροφοδότες KIPI

Κάθε καυστήρας KIPI παραδίδεται με τροφοδότη. Ο τροφοδότης χρησιμοποιείται για τη μεταφορά καυσίμων από το δοχείο – χρησιμοποιείται ως διανομέας σφαιριδίων.

Είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα και είναι επιπλέον εξοπλισμένοι με παράθυρο επιθεώρησης (γυαλί όρασης) – για την παρακολούθηση της λειτουργίας του τροφοδότη.

Η αρχή της λειτουργίας

Οι τροφοδότες μας αποτελούνται από σπειροειδές πηνίο, το οποίο τοποθετείται σε ανοξείδωτο σωλήνα και μεταφέρει τα σφαιρίδια από το δοχείο στον καυστήρα.

Ο τροφοδότης οδηγείται από έναν κινητήρα. Η ποσότητα του βιοκαυσίμου (pellet ή κουκούτσι ελιάς) που τροφοδοτείται στον καυστήρα ελέγχεται από έναν ελεγκτή.

Εκτός από τις τυπικές διαστάσεις, παρέχουμε επίσης τροφοδότες προσαρμοσμένους στις ανάγκες των πελατών μας.

Δεξαμενές βιοκασίμων KIPI

Οι δεξαμενές χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση βιοκαυσίμων που πρέπει να παρέχονται σε επαρκή ποσότητα από τον τροφοδότη στον καυστήρα. Οι δεξαμενές KIPI έχουν δομοστοιχειωτό σχεδιασμό, διευκολύνοντας τη μεταφορά και εγκατάσταση τους.

Αποτελεσματική χρήση του όγκου των δοχείων

Οι δεξαμενές μας είναι σχεδιασμένες για την πιο αποτελεσματική χρήση του όγκου τους. Είναι κατασκευασμένες από γαλβανισμένο φύλλο μετάλλου. Είναι προσαρμοσμένα για χρήση με τροφοδότες που έχουν εξωτερική διάμετρο σωλήνα 70mm.

Οι διαστάσεις μπορούν να προσαρμοστούν

Εκτός από τα τυποποιημένα μεγέθη δοχείων, μπορούμε να προετοιμάσουμε ένα δοχείο ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των πελατών μας – τόσο σε μέγεθος όσο και σε σχήμα. Ένας πελάτης που χρειάζεται μια ατομική λύση θα λάβει ένα επαγγελματικά προετοιμασμένο σχέδιο μαζί με την εκτίμηση των τιμών του.